12 mrt 2006

Eerste overwinning voor Dieter Van de Vyver

Dieter Van de Vyver uit Oosterzele won vandaag de wedstrijd in Ooike. 24 van de 72 gestarte renners gingen samen de laatste ronde in. Op iets meer dan een kilometer van het einde waagde Dieter op een hellend stuk zijn kans. Hij hield op de streep net voldoende voorsprong over op het aanstormende peloton. Dieter keerde vrijdag nog wat ziekjes huiswaarts van school. Hij verkoos daarom de wedstrijd in Ooike boven die van Vollezele (zaterdag). Waar een klein dipje niet goed kan voor zijn.

In die wedstrijd van Vollezele werd Niels Vandyck 3de. Niels moest in een sprint met 3 de duimen leggen voor Niels Schepmans en nationaal kampioen Thomas Op De Beeck. Tim De Pelsmaker won de sprint van een achtervolgend groepje en werd 6de. Mauro De Smedt en Michiel Wattez klasseerden zich als 12de en 13de. Dean Cooreman was hersteld van ziekte maar diende halfweg toch de strijd te staken.

Tim De Pelsmaker kwam vandaag in Waanrode opnieuw aan de start en werd er 5de in een massasprint. Er kwamen 92 renners aan de start.

In de eveneens goedbezette wedstrijd van Kemzeke (zondag) toonden Guy Ten Hartog en onze Nederlander Yannick Sijnesael zich erg actief doch een massasprint bleek niet te vermijden. Yannick klasseerde zich finaal nog 5de.

Volgend weekend staat de Beker van Belgiƫ-wedstrijd in Moerbeke-Viane op het programma:

De selectie van Thompson Cycling Team voor deze wedstrijd bestaat uit: Mauro De Smedt, Tim De Pelsmaker, Guy Ten Hartog, Dieter Van de Vyver, Niels Vandyck en Michiel Wattez

Garrit Broeders die een tijd uit was met het Rotha-virus plant eveneens komend weekend zijn seizoensdebuut. Yannick Sijnesael zal normaliter in Klein-Sinaai of Essen aan de start verschijnen.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background