22 apr 2007

Doelstelling van Gemo is bijna sluitend

De twee├źntwintigste speelweek betekent meteen ook het einde van de competitie bij tafeltennis.
Gemo had gekozen voor een ambitieuze strategie. Voor het eerst aantreden in tweede nationale betekende een enorme belasting op het spelerseffectief en er werd gekozen voor behoud. De Chinees Yao kwam de ploeg trekken en het mag gezegd worden, hij deed zijn werk voortreffelijk. Het is niet gemakkelijk geweest maar het doel is bereikt.
In 1ste, 2de en 3de Provinciale werd de kaart Kampioen getrokken om de aansluiting bij de eerste ploeg te bewerkstelligen.
Voor de ploeg in 1ste Provinciale werden er extra spelers aangetrokken. Kampioen is het niet geworden maar via de eindrondes staat de deur naar landelijke nog altijd op een kiertje.
De spelers kennen ondertussen het spreekwoord van het vel en de beer, dus duimen maar!
De ploeg in 2de provinciale is Kampioen in zijn reeks en gaat dus een trapje hoger.
Ook de twee ploegen uit 3de provinciale zijn kampioen geworden; Voor de ene ploeg was het al snel in de terugronde een feit, de andere ploeg moest er tot de laatste dag voor vechten.
Twee ploegen naar 2de dus.

Voor al die Kampioen is er nog een eindronde naar de titel van Oost-vlaanderen op 5 mei in Oosterzele
De twee ploegen in vierde provinciale behouden hun plaats en ook de ploegen in vijfde hebben bewezen dat er een duidelijke groei was naar het einde van de competitie toe.
De damesploeg is kampioen geworden in 1ste provinciale en gaat dus volgend seizoen aantreden in landelijke. Zij spelen naar de Oost-Vlaamse en Vlaamse titel op 5 en 12 mei in Wemmel.
Jeugdwerking is voor Gemo geen ijdel woord. Twee van de drie ploegen eindigen eerst in hun reeks en spelen op 6 mei in eigen huis, samen met St. Niklase, voor het Kampioenschap van Oost-Vlaanderen. Sinds kort kreeg trainer Harry Van den Driessche, hulp van Jean Opsomer voor de wekelijkse woensdagtrainingen. De club is er dan ook fier op dat zij samen met veel andere sportclubs uit Geraardsbergen, Lierde en Brakel door Serviceclub Lions beloond werden voor hun werking.(zie foto )
We vergeten zeker de veteranen van de club niet. Zij zijn de trouwste bevolkers van de club.

Uitslagen van speelweek 22.
Gemo A – Ecaussinnes A 8 – 8
St. Niklase B – Gemo B 7 – 9
Eikenlo C – Gemo c 3 – 13
Gemo D – Ronse C 7 – 9
Gemo E – HNO A 13 – 3
Ronse D – Gemo F 8 – 8
Zomergem E – Gemo G 5 – 11
Grimminge A – Gemo H 13 – 3
Erembodegem C – Gemo I

Jeugd:
Gemo A – Knal A 8 – 2
Gemo B – Sterke Stut A 7 – 3
Gemo C – Sterke Stut B 7 – 3

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background