27 nov 2017

Doelpuntenfestival aan de Molendreef

De supporters werden aan de Molendreef verwend met een waar doelpuntenfestival.

De supporters werden aan de Molendreef verwend met een waar doelpuntenfestival.
Nadat Gilles Dentyn naast besloot voor de bezoekers, kon Jonas De Ville de rood-gelen al vroeg op voorsprong plaatsen: 1-0.
Aan de overkant moest thuisdoelman Nick Van Acoleyen pogingen van Samuel Van Hoye en Lorenz Herman stoppen. Ongeveer halverwege de eerste helft kon Nicolas Crombé, na een vrije trap van Stijn Jacobs, de lokale voorsprong verdubbelen: 2-0.
Amper vier minuten later mocht Stijn Jacobs een corner trappen en Nicolas Crombé stond terug op de goeie plaats om de voorsprong aan te dikken: 3-0.
Op aangeven van Matthias Hinderdael besloot Joeri Danau nog over het bezoekende doel, maar enkele minuten later plaatste Timmy De Vuyst met een vrijschop de bal mooi in de kruising: 4-0.
Op een volgende vrijschop voor de lokalen kon Joer Danau de bal tegen de touwen koppen: 5-0.
Net voor de rust kwam Tibo Heyerick nog even dreigen, maar Nick Van Acoleyen bleef alert.
De tweede helft was nog maar pas op gang gefloten toen Timmy De Vuyst zijn tweede van de namiddag tegen de netten prikte: 6-0.
Aan de overkant kon Gilles Dentyn een penalty voor de bezoekers binnen trappen: 6-1.
KSV nam wat gas terug, waardoor er mogelijkheden kwamen voor de bezoekers. KSV-keeper Nick Van Acoleyen kon een poging van Gilles Dentyn stoppen, maar ook bezoekend doelman Olivier Brondeel moest ingrijpen op een nieuwe doelpoging van Timmy De Vuyst. Met nog een twintigtal minuten te spelen trof Fries De Waele met een prachtig schot raak: 6-2.
Er volgden een paar dolle minuten waarin Gilles Dentyn (6-3) en Tjorven Baudoncq (6-4) nog voor enige spanning zorgden.
In het slotkwartier hield de Oudenbergploeg de match onder controle.
KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Waegeman (55’ Van Der Linden), De Vuyst Tommy, Crombé, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs, De Ville (69’ Cools), Danau (85’ Jouret), Lammens.
Machelen: Brondeel, Gistelinck, Martens, Schollier, De Waele, Heyerick Gilles (46’ Van Assche), Dentyn, Van Hove, Herman (56’Baudoncq), Deman, Heyerick Tibo (46’ Careel).
Doelpunten: 5’ Jonas De Ville (1-0); 25’ en 29’ Nicolas Crombé (2-0 en 3-0); 35’ Timmy De Vuyst (4-0); 41’ Joeri Danau (5-0); 46’ Timmy De Vuyst (6-0): 48’ Gilles Dentyn (6-1); 71’ Fries De Waele (6-2); 72’ Gilles Dentyn (6-3); 74’ Tjorven Baudoncq (6-4).   

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background