22 aug 2007

De ambities van Triumph Gemo Geraardsbergen

Na een kampioencampagne met daaruitvolgend de logische promoties speelt Gemo in het komende seizoen vooral voor het behoud.
In de tweede nationale wordt de Chinees Yao vervangen door Remo De Prophetis. Samen met Benny Denayer, Bart Goessens en Wesley Van Den Noortgate gaan zij trachten Gemo in tweede nationale te houden.
In de landelijke afdeling komt Robin De Clercq terug van TTC Rooigem naar zijn thuisbasis. Samen met Jean Opsomer, Harry Van Den Driessche, Rudy Thiebaut, David Defrère en Geert Buyl gaan zij een poging wagen om ook in landelijke te blijven.
Hetzelfde geldt voor o.m. Etienne Desmet en Lawrence Vandendaele die de ploeg in eerste provinciale trachten te houden. Ook de twee ploegen in tweede provinciale hebben hetzelfde doel voor ogen.
In vierde en vijfde provinciale moet het mogelijk zijn om met een ploeg in de top van het klassement te spelen.
De jeugd heeft het potentieel in huis om ook dit jaar kampioen te spelen en de veteranen azen ook terug op de titel. De dames spelen dit jaar geen competitie.

Iedereen is van harte welkom op 16 september om 16 uur voor een demonstratiematch tussen de eerste ploeg van Gemo en een selectie rond Cédric Merchez.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background