31 jan 2011

Bonanza wint bij Sparta Geraardsbergen

Sparta is er niet in geslaagd de misstap van vorige week recht te zetten in de derby tegen Bonanza uit Lierde. Ze verloren met het kleinste verschil van de buren.
Door de recente weersomstandigheden lag het veld er verradelijk bij, vele spelers hadden last met het vinden van het gepaste schoeisel.

Bij Sparta ontbraken Bart De Vos door blessure en Jonas Dhaenens wegens examens.

De wedstrijd kent een droomstart voor de bezoekers een verre inworp van Bonanza waar de Sparta defensie zich op verkijkt brengt de bal tot bij de attente Lieven Geerts die kan binnenduwen.

Aan de overkant reageert David De Troyer voor de lokalen, met een mooie passeerbeweging kan hij voorbrengen maar Laurent Neufkens kan niet besluiten.

Op de 23’ minuut is Bonanza dicht bij de 0-2, maar de bal wordt door de Sparta defensie van de lijn gekeerd.

Sparta dreigt nog een keer voor de koffie maar zonder gevaar. Ondanks een resem hoekschoppen voor de lokalen gaat Bonanza toch met een 0-1 voorsprong de rust in.

Na de koffie voert onze trainer enkele tactische wissels door, Sparta probeert nog wel op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar het geluk zit niet aan onze zijde, de bezoekende defensie houdt daarentegen goed stand zodat de stilstaande fase uit de aanvangsfase beslist over winst en verlies.

Ondanks deze tweede opeenvolgende blijft Sparta stevig op de tweede plaats staan in derde provinciale. Volgende week ontvangt het thuis Kluisbergen.

De reserven gingen winnen op Erembodegem met 1-3. Zij gaan op volgende week op bezoek bij Wit Zwart ’93.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background