15 mei 2006

Blijft KSV Geraardsbergen in 2de provinciale?

Door het verlies van Eendracht Aalter en Rapide Lebbeke in de eindronde van vierde nationale, komen deze beide ploegen terecht in een interprovinciale eindronde, samen met eerste provincialers afkomstig uit West-Vlaanderen, Henegouwen, Limburg, Luxemburg, Namen en Luik. De ploegen worden volgens loting ingedeeld in twee poule’s van vier ploegen. Eendracht Aalter en Rapide Lebbeke komen uit in verschillende poule’s. De winnaar van elke poule blijft of stijgt naar bevordering.

Indien de twee Oost-Vlaamse ploegen degraderen, dan is er een bijkomende daler in de tweede provinciale. Daarom komt er een bijkomende eindronde in de tweede provinciale. Indien één van beide ploegen zich kan redden, dan is het resultaat van deze eindronde overbodig. Dinsdagavond om 19 uur vindt de loting plaats in Gent.

KSV Geraardsbergen speelt tegen Melsen, de veertiende uit tweede provinciale A. De loting moet uitmaken wie thuis zal spelen. De andere wedstrijd gaat tussen Laarne en Doorslaar, die met gelijke punten zijn geeindigd in tweede provinciale C. De winnaars zijn zeker van een plaats in tweede provinciale. De wedstrijden gaan door op zondag 21 mei.
De verliezers van beide partijen moeten het tegen elkaar opnemen. Voor de verliezer van deze match, is de kans groot dat ze degraderen naar derde provinciale. De winnaar blijft in tweede.

In geval van een gelijkspel worden er verlengingen gespeeld. Indien de stand daarna nog gelijk blijft, valt de beslissing met strafschoppen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background