10 aug 2019

Binck Bank Tour finisht terug in wielerstad Geraardsbergen

Vanaf maandag 12 augustus tot zondag 18 augustus trekt de Binck Bank Tour terug door Nederland en België.

Vanaf maandag 12 augustus tot zondag 18 augustus trekt de Binck Bank Tour terug door Nederland en België.

Net zoals de voorbije jaren finishen de deelnemers op zondag 18 augustus terug in het wielermekka Geraardsbergen.

De renners starten om 12u15 in Sint-Pieters-Leeuw, om na 178 kilometer de finish op de Geraardsbergse Vesten te bereiken. Onderweg beklimmen ze de Eikenmolen, Berendries, Valkenberg, Tenbossestraat en de Denderoordberg.

Omstreeks 14u37 passeren ze een eerste keer aan de finish op de Vesten, om dan drie lokale ronden af te leggen met telkens de beklimmingen van de Muur, Bosberg, Onkerzelestraat en Denderoordstraat.

De tweede passage aan de aankomst is voorzien omstreeks 15u12, en de derde passage omstreeks 15u46. Rond 16u20 kennen we de opvolgers van ritwinnaar Michaël Matthews en eindwinnaar Matej Mohoric.

Belangrijkste deelnemers: Philippe Gilbert, Zdenek Stybar, Tim Wellens, Tiesj Benoot, Dylan Groenewegen, Laurens De Plus, Greg Van Avermaet, Jasper Philipsen, Alberto Bettiol, Sep Vanmarcke, Arnaud Demare, Oliver Naesen, Laurens De Vreese, Xandro Meurisse, Frederik Backaert en Niki Terpstra. 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background