22 okt 2012

Billijk gelijkspel in KSV Geraardsbergen – SV Voorde

Na de 1-4 overwinning op Kemzeke kon KSV met vertrouwen uitkijken naar de komst van de buren uit Voorde. Bij de bezoekers recupereerde men wel smaakmaker Kenneth Asselman.

De rood-gelen namen in de eerste speelminuten onmiddellijk het initiatief, maar kenden pech toen Maxim Cools in de eerste minuut van dichtbij over doel besloot. Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers ook even de neus aan het venster steken. Eerst verdween een schot van Hamdi Aissa over het Geraardsbergse doel, en even later besloot Kenneth Asselman van dichtbij over doel. Op het halfuur kon Kristof Van Slembrouck voorzetten, maar bezoekend doelman Kenneth Ost kon de kopbal van Pieter Vleminckx stoppen. Enkele minuten later kon Pieter Vleminckx voorzetten, maar de poging van Maxim Cools ging terug over de dwarsligger. Net voor de rust moest Kenneth Ost nog een schot van Xander Van Der Beck stoppen.

De tweede helft begon terug met een doelpoging van Maxim Cools, maar deze keer zag hij de bal naast doel verdwijnen. KSV-doelman Michel Wittenberg moest enkele minuten later ingrijpen op een vrije trap van Jonathan Paerewijck. Stijn Jacobs besloot nog over doel, en de Geraardsbergse doelman moest nog een poging van Jens De Rouck stoppen. Met nog een kwartier te spelen kwamen de Geraardsbergenaars op voorsprong. Na een vrijschop van Tim Van Gyseghem kon de pas ingevallen Jeroen Schoukens afwerken: 1-0.

Tien minuten later mocht Jonathan Paerewijck een corner trappen, en Jeroen Depaepe bracht de bordjes terug in evenwicht: 1-1.

Een uitslag waar beide ploegen wel tevreden kunnen mee zijn, in een wedstrijd waar de scheidsrechter toch liefst 8 gele kaarten trok.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Pruyt, Van Gyseghem, De Wannemaeker, Heereman, Van Slembrouck, De Smet (70’ Schoukens), Hinderdael (81’ Deleenheer), Vleminckx, Cools (82’ De Grauwe), Van Der Beck.

SV Voorde: Ots, Moreels, Hellebaut, Depaepe, Paerewijck, De Rouck, Aissa, Jacobs (87’ Meers), De Taye, Asselman, Haba Kolie.

Doelpunten: 74’ Jeroen Schoukens (1-0); 84’ Jeroen Depaepe (1-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background