6 dec 2012

Afgewezen spelers maken amok bij KSV Geraardsbergen

Twee broers die al een tijdje niet meer kwamen opdagen als speler bij eerste provincialer KSV Geraardsbergen maakten tijdens een onverwachte terugkeer amok in de Geraardsbergse kleedkamer.

Het gaat om twee broers die aangetrokken waren om bij het eerste elftal te spelen. Ze waren echter al enkele maanden weggebleven op de club. Het tweetal komt uit de Brusselse regio, en dachten dat ze na het ontslag van de vorige trainer een nieuwe kans zouden krijgen bij KSV.

Toen het duo dinsdagavond tijdens de training aan de Molendreef kwam opdagen, was dat niet naar de zin van de spelersgroep. De kapitein en onderkapitein lieten hen weten dat ze in naam van de spelersgroep niet meer welkom waren, en wie zonder reden wegblijft zichzelf buitenspel zet.

Na de training bleek dat de twee broers dit niet pikten.Er werd eerst wat over en weer geroepen, maar ze begonnen ook andere spelers te duwen en te bedreigen. Vooral de kapitein en onderkapitein moesten het ontgelden. De politie werd opgeroepen en die kon de twee amokmakers bedaren. Als ze zich nog vertonen op KSV krijgen ze meteen de politie op hun dak. Spelers en trainer bleven na het incident in de kleedkamer aangeslagen achter.

Pas enkele weken geleden was er ook al een vechtpartij bij Wilskracht Idegem. Toen moest een scheidsrechter het ontgelden tijdens een jeugdmatch.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background