16 sep 2009

49ste Grote Prijs Paul Borremans in Viane

Op maandag 21 september, om 14 uur, organiseert het Sportkomiteit Viane zijn 49ste Grote Prijs Paul Borremans. De renners krijgen terug de sinds vorig jaar vernieuwde omloop voorgeschoteld. Vanuit Viane rijden ze naar Bever om via Tollembeek terug Viane te bereiken, waar de aankomst voorzien is in de buurt van het toegangshek van taverne “In d’Oude Pompe “. Vorig jaar is bewezen dat deze omloop een pareltje is om het sportieve gebeuren in positieve zin te zien groeien. De renners dienen 14 ronden van 12 km af te leggen met telkenmale de beklimming van de Steenputstraat, de Burcht en de Pijpestraat. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om er een sportieve topper van te maken, ongetwijfeld een ideale laatste training als voorbereiding voor de geselecteerden van het WK.

Er is reeds de deelname bevestigd van een groot aantal renners en teams, waaronder :
– Rock Racing (met o.m. Francisco Mancebo, José Enrinque Gutierrez, Sergio Hernandez, Aaron Kemps, David Martin Velasco, David Vitoria, Oscar Sevilla)
– Frederik Willems (Liquigas)
– Rabobank
– Veranda Willems
– Vacansoleil
– Cinelli (met o.m. Bert Roesems, Peter Ronsse, Sven Deweerdt, Nicolas Walker)
– Team Magnus Backstedt
– Team Sparebanken Vest-Ridley (continentale ploeg uit Noorwegen)
– Revor-Jartazi

Bij het Sportkomiteit zijn ze er ieder geval klaar voor, en denken ze nu reeds aan hun jubileumjaar 2010, met daarin de 50ste editie van onze Grote Prijs Paul Borremans.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background