7 mrt 2016

Gemakkelijke overwinning voor KSV Geraardsbergen

Wegens blessures en schorsingen moest KSV terug beroep doen op enkele beloften. De Geraardsbergenaars speelden met een onuitgegeven defensie.

Wegens blessures en schorsingen moest KSV terug beroep doen op enkele beloften. De Geraardsbergenaars speelden met een onuitgegeven defensie.
De Oudenbergploeg nam onmiddellijk het initiatief, maar ondanks het veldoverwicht waren de doelkansen schaars. Bezoekend doelman Stijn Dooms werd een eerste keer aan het werk gezet op een vrijschop van Bjorn Brootcoorens. Halverwege de eerste helft mocht Bjorn Brootcoorens opnieuw een vrije trap nemen. Winnik-doelman Stijn Dooms kreeg de bal niet klemvast op een kopbal van Dieter Noël-Dero en Timmy De Vuyst profiteerde om de score te openen: 1-0.
Een tiental minuten later kon Brecht Merckaert voorzetten, maar Sam De Nauw besloot hoog over doel.
Na de koffie was het meteen weer raak. Op een vrije trap van Dieter Noël-Dero kon belofte Michiel Asselman binnen koppen: 2-0.
Aan de overkant kwam de thuisploeg goed weg toen Robbe Deblander op de paal besloot. Bezoekend doelman Stijn Dooms moest nog een schot van Timmy De Vuyst stoppen. Even later kon Timmy De Vuyst doorgaan op de counter en gaf hij de bezoekende doelman het nakijken: 3-0.
Op het uur werd een fout van Brecht Merckaert op Robbe Deblander bestraft met een penalty. Koen Walravens zette de elfmeter om: 3-1.
KSV kreeg nog kansen via Timmy De Vuyst en Stijn Jacobs, maar het waren de bezoekers die na hun penaltydoelpunt meer druk gingen zetten. Eerst liet Robbe Deblander de kans liggen op de aansluitingstreffer en enkele tellen later besloot Koen Walravens naast. Na een corner van Kevin Broquet verdween ook de kopbal van de ingevallen Patrick Steenhout naast het Geraardsbergse doel. Thuisdoelman Michel Wittenberg moest nog een poging van Koen Walravens stoppen en Patrick Steenhout werd nog afgevlagd voor buitenspel. De KSV-keeper moest ook nog eens ingrijpen op een schot van Patrick Steenhout. Ondanks de druk van Winnik was het de ingevallen Nick Van Acoleyen die uiteindelijk een vierde treffer scoorde voor de Geraardsbergenaars.
In de slotfase van de wedstrijd kon Robbe Deblander nog twee kansen afdwingen, maar hij kon de thuisdoelman niet meer verschalken.
Volgende zondag gaat Geraardsbergen op bezoek bij Burst.
KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Nauw, Asselman (82’ Berisha), Brootcoorens (85’ Van Der Maelen), Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Letouche (71’ Van Acoleyen), Jacobs, Merckaert, Noël-Dero.
Eendracht Winnik: Dooms, Cieters, Van Der Cruyssen (77’ Bogaert), Broquet Kenneth, Broquet Kevin, Geeurickx, Walravens, Deblander, Van Den Berghe (67’ Steenhout), Kestens, Appelmans (68’ De Doncker).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background