1 jul 2012

200 lopers aan start 4de kermisjogging Zandbergen

De zomervakantie start voor de Zandbergenaars traditioneel met een kermisweekend.

De kermisjogging voor jong en oud kon ook dit jaar niet ontbreken. De heerlijke zomerzon zorgde voor een grote opkomst van sportievelingen en supporters. In het totaal waagden meer dan 200 atleten, waarvan ruim 60 kinderen, hun kans in een van de afstanden.podium 10 km Heren: winnaar Bart De Turck voor Wazo De Roeck en Johan  Coppens. Prijzen werden uitgereikt door David Larmuseau en Filip Arents.

Voor de eerste wedstrijden over een korte afstand gaven een meer dan 60 kinderen het beste van zichzelf. Bij de jongste deelnemers ging de overwinning naar Tim Deplorez bij de jongens en Evelien De Boeck bij de meisjes. Bij de 8-12-jarigen haalde Zeno De Rouck het bij de jongens van Yoric Gheysels en Pieterjan Larmuseau.Podium 10 km Dames: winnaar Petra Sliepers voor Naessens Annabel en Carine Pletinckx

Bij de meisjes was Imke De Roeck sneller dan Deplorez Jelke en Silke. Daarna was het de beurt aan de jongeren en volwassenen. Zij hadden de keuze tussen 2 km, 6 km en 10 km. Sam Opsommer, Fien Decabooter, Van Den Brulle Jo, De Schuyteneer Els, De Turck Bart en Petra Sliepers mochten het hoogste schavotje beklimmen op de respectievelijke afstanden.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background