2 jul 2015

MIG Beatz

Zaterdagavond is MIG Beatz-avond!

Om 22 uur knallen de beats op MIG! 4 deejays mixen de hits in elkaar. Zin in een feestje in de wagen, thuis of bij vrienden? Zet je radio dan vanaf 22 uur op fm 104.9 en feest mee!

Calictric

Achter deejay Calictric zit Kenny uit Sint-Lievens-Houtem. Ondermeer Dj Rebel, X-Tof en Dimitri Vegas & Like Mike zorgden ervoor dat hij in 2012 de zin voor het mixen te pakken kreeg.
Ondanks zijn prille carrière stond Calictric al op vele affiches in heel het land. Zowel in de kleine zalen als in Kokorico en Tropicana.

N-Jitz

Stijn uit Geraardsbergen hoor je in MIG Beatz als Deejay N-Jitz. Trance was het eerste genre dat hij graag hoorde, waarna hij zijn kennis en smaak uitbreidde naar progressive, tech-house en house. “Wat het publiek wil horen, draai ik”, is zijn motto. Zijn grote voorbeelden zijn Armin Van Buuren, Paul Van Dyk en Sander Van Doorn. Deze Geraardsbergse deejay is één van de twee nieuwkomers in 2013 binnen MIG Beatz.

Sanoj

Hoe maak ik een originele deejay naam moet Jonas enkele jaren geleden gedacht hebben. Draai zijn naam achterstevoren en je bekomt Sanoj. De ideale naam voor deze Belgisch-Koreaans deejay uit Lierde. Als trouwe bezoeker van Tomorrowland zijn onder meer Laidback Luke en Ferry Corsten zijn grote voorbeelden. In zijn mixen vind je zowel progressive als electro house. In MIG Beatz draait hij vooral commerciële hits.

DB

Jelle, alias dj DB, begon in 2013 zijn deejay-carrière bij MIG. Deze jonge telg is bezig aan een flinke opmars in de deejay-wereld. Samen met zijn collega-MIG Beatz-deejays vind je hem geregeld op fuiven in de regio. 


Simba

Pater familias van deze, soms wat freaky deejay-bende, is Joachim alias deejay Simba. Birthday parties, fuiven of discotheken zijn allemaal het habitat van deze deejay uit Lierde. Zijn warming-up – voor wie op zoek is naar de ideale dansplek – knalt op zaterdagavond op de MIG-frequentie.

Wil je een van onze deejays boeken voor jouw party? Of ben je zelf Deejay en heb je zin om jouw mixkunsten te bewijzen? Stuur je vraag of demo dan naar muziek@radiomig.be!

Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background