23 sep 2018

MIG op StemCafé

Elke werkdag bij MIG.

 

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. En dus verdiept radio MIG zich in het politieke leven van Geraardsbergen, Ninove en Zottegem. De drie steden uit het zendgebied van de radiozender worden politiek uitgespit. Dat gebeurt elke werkdag met een gesprek met één lijsttrekker van één politieke partij. Goed voor 18 boeiende gesprekken.

Reporters Dorien, Ellen en Jonas trekken met elke lijsttrekker op café en luisteren naar hun ambities voor de komende 6 jaar. Maar er wordt ook teruggeblikt op de voorbije legislatuur. Wat liep er goed, en wat kon er beter? Hoe liggen de politieke kaarten en zijn er al voorakkoorden? Je ontdekt het vanaf maandag 17 september bij MIG en radiomig.be.

Radio MIG kan je in Geraardsbergen beluisteren via 104.9 FM, in Ninove via 106.2 FM en in Zottegem via 105.2 FM. Alle gesprekken zijn integraal te beluisteren via deze link


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background