21 sep 2014

Kerry’s gepaste aperitief: Banana Colada

Elke zondag kiest Kerry haar favoriete aperitief.

 

Deze week koos Kerry voor een banana colada.

 

“Ik hou van banaan. Banaan op mijn brood, in mijn yoghurt, als ijssmaak en dan natuurlijk ook in mijn cocktail! De Banana Colada is natuurlijk een variant op de alom bekende Pina Colada. De lekkere combinatie tussen banaan en kokos die ook alcoholvrij prima smaakt”, aldus Kerry.

 

Wat heb je nodig voor een Banana Colada?

Witte rum of kokos rum (30 ml)

Kokosmelk (30 ml)

Vloeibare room of gecondenseerde melk (15 ml of 1 barlepel)

Ananassap (30 ml) 

 

Hoe maak je een Banana Colada?

Deze Banana Colada maak je met verse banaan. Daarom gebruik je best een blender.

Voor je de banaan opent,  snijd je een schijfje van de banaan met schil. Dit gebruik je nadien als garnering aan het glas. 

Vul een hurricane-glas met wat ijs, zodat het alvast gekoeld is.

Gebruik 30 ml rum, 30 ml kokosmelk en 2/3 deel van een banaan. Mix dit samen in de blender met wat crushed ice. Nadien vul je het glas en garneer je met het schijfje banaan.

 

Geniet van je zondag!

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background