26 jul 2008

Sandina in finale Miss Oost-Vlaanderen

De 21-jarige Sandina Broodcooren, afkomstig uit de Geraardsbergse deelgemeente Viane, is één van de twintig finalistes van Miss Oost-Vlaanderen.
Sandina is dit jaar afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool in Gent. In het weekend helpt ze ook thuis vaak mee in bed & breakfast Hofleskensdaele. Zo heeft ze de gelegenheid om mensen van verschillende nationaliteiten te leren kennen, maar kan ze vooral ook haar talen oefenen.

Sandina is tevens een sportieve jonge dame. Haar hobby’s zijn o.m. paardrijden en wielrennen. Ze heeft zich nu reeds voorgenomen om volgend jaar de Ronde van Vlaanderen (150 km) voor amateurs mee te rijden. Een uitdaging waarin ze zeker wil slagen.
Op 12 september zal ze in Salons Montevani in Oudenaarde, samen met 19 andere kandidates, strijden voor het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen. Op die manier hoopt ze ook een ticket voor de finale van Miss België 2009 in de wacht te slepen.

Je kan Sandina helpen om haar droom te realiseren, door een sms’je met “miss 8” te sturen naar 3111. Via www.samsungladyphones.be kan je ook gratis stemmen.


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background