15 jul 2020

Pascal Schietecat laat zijn licht schijnen over carnaval 2021.

Zaterdag kwam Pascal Schietecat, Voorzitter van de stedelijke feestcommissie langs bij ons in de studio. Hij kwam toelichten hoe ze voorlopig kijken naar de organisatie van onze roze zondagstrein. 

Het opmaken van een plan A, B of C is niet makkelijk en zal een zeer moeilijke opdracht worden. 

Pascal Schietecat - Voorzitter Stedelijke Feestcommissie
Pascal Schietecat – Voorzitter Stedelijke Feestcommissie

Op 9 September zal er een vergadering doorgaan met alle groepen, organisatoren en belanghebben van de stad. 

De stedelijke feestcommissie heeft op hun vergadering samen met schepen van evenementen Marc Torrekens al proberen vooruit kijken in hun glazen bol. Maar vooruit lopen op de zaken is zeer moeilijk. Zoals de kaarten nu op tafel liggen zal het een bescheiden programma zijn dat afgewerkt dient te worden. Prins Vitsken stelt de vraag of we dan gaan kijken naar het mooiste mondmasker? Maar een stoet langs een gesloten parcour, met de mensen op voldoende afstand van elkaar zou eventueel wel kunnen. Maar andere festiviteiten worden zeer moeilijk om te laten doorgaan in deze huidige omstandigheden. 

Er zal vooral gekeken worden naar de vergadering op 09/09 wat er daar uit de bus zal komen en wat de voorkeur van de carnavalisten draagt. 

Ook voor de feestcommissie stellen zich problemen waar er geen oplossing voor gevonden kan worden. 
Het organiseren voor de nacht van de carnavalist of het feest der senioren zijn er nog geen oplossingen of gunstige vooruitzichten. 

We kijken alvast uit naar het vervolg en zijn benieuwd hoe en op welke manier we carnaval 2021 gaan kunnen beleven. 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background