12 dec 2019

Karnavalisten verzamelen voor veiligheidsplan

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelden de vaste en losse groepen voor de vergadering noden en normen. Dit op uitnodiging van het comite bijgestaan door de veiligheidsdiensten.

Belangrijke veiligheidspunten werden nog eens opgefrist en nieuwe punten werden voorgesteld.

Het parcour zal dit jaar iets korter zijn dan de voorgaande jaren. De stoet zal nu opdraaien langs de vuurkruiserstraat. Dit voor het verkeer vlotter de stad uit te krijgen via de rode kruisstraat. 

In nasleep van het stormweer van vorig jaar, is er beslist dat de communicatie beter kan. Men vraagt aan iedere verantwoordelijke om zich in te schrijven op be-alert zodoende men alarmeringsgroepen kan aanmaken om iedereen vlot te bereiken, aldus tom ooms de noodplanambtenaar van de stad Ninove. Verder zijn ze nog een plan aan het uitwerken op basis van de kleurcode’s die het KMI afkondigd.  

Handig om te weten: 

De stad voorziet opnieuw koffiekoeken voor iedereen op dinsdag bij het sluiten van carnaval. Maar zal deze al uitdelen om 10u30. Net voordat de prins zijn macht terug zal overdragen op het balkon van het stadhuis. 

En nog dit, de burgemeester verzekerde dat de wettelverbranding in ninove zal blijven bestaan. De carnavalisten kunnen op beide oren slapen.


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background