fbpx

Lourdesbedevaart

Lourdes

Event info
Datum: 17 jul 2020
Time: 08:00
Locatie: Lourdes
Telefoon: 0474/444892
Details

Dit jaar wordt er opnieuw een bedevaart naar Lourdes georganiseerd. Gegroeid vanuit de Bedevaartwerkgroep Ninove van het vroegere Dekenaat Ninove besloot deze, met de komst van het grotere Dekenaat Aalst, een nieuwe Lourdesbedevaart in te richten in de grote vakantie van deze zomer 2020. De werkgroep werd met enkele mensen uitgebreid en opnieuw wordt uitgekeken naar een mooie, intense en hartverwarmende tocht naar dit grootste bedevaartsoord van Europa. Ondertussen schreven er zich reeds meer dan 40 deelnemers in en bereiken we bijna onze maximumcapaciteit. Er zijn dus nog enkele plaatsen vrij maar de hele groep wordt dus bewust niet té uitgebreid gehouden.

De bedevaart naar Lourdes gaat van 17 tot 23 juli 2020 en ook deze keer wordt er met een nog snellere TGV-trein gereisd zodat de hele heen- en terugreis een heel groot stuk wordt ingekort.

In Lourdes wordt verbleven in het gekende Hotel Roissy in volpension, op wandelafstand van het heiligdom. En de begeleiding van de hele reis gebeurt door eigen mensen. Zij maken er opnieuw een gezonde mix van gebed en bezinning, ontmoeting en ontspanning, uitstappen en gezellig samen op weg gaan van. Wie wil meegaan stort 100 € voorschot per deelnemer op rekeningnummer BE05 7360 4290 4275 van Dekenale Projecten Lourdesbedevaart. De totale kostprijs komt op een bedrag van 885 € en er is ook een spaarformule voorzien, maar meer info en verdere afspraken volgen zeker binnenkort.

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background