fbpx

GEANNULEERD : De Frivole Framboos

CC De Plomblom [Ninove]

Event info
Datum: 31 Maa 2020
Time: 20:00
Locatie: CC De Plomblom
Adres: Graanmarkt 12 Ninove
Details

Onderstaande evenement werd geannuleerd naar aanleiding van het corona-virus.

 

Benefietconcert De Frivole Framboos op 31 maart 2020 in het Cultuurcentrum De Plombom in Ninove
Op uitnodiging van Neos Brakel en in samenwerking met Neos Oost-Vlaanderen stapt Neos Ninove in een groots opgezet liefdadigheidsproject dat helemaal kadert in de actie Neos-met-een-hart van Neos Nationaal. De hele opbrengst van dit evenement wordt integraal geschonken aan ‘De Kleppe’, een vakantiecentrum voor mensen met een beperking of zorgnoden. En dus polsten we het internationaal geroemde duo ‘Frivole Framboos’ om een dubbelconcert te verzorgen in ons eigenste Cultuurcentrum De Plomblom in Ninove. ‘De Frivole Framboos’ is niet zò maar een duo van klassiek geschoolde muziekvirtuozen en wat zij brengen is zelden gezien. Gewoon schitterend, humoresk, onvolprezen en van opperste muzikale kwaliteit… Subliem !

In hun warm onthaalde voorstelling Wachten op Do Groot onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem op virtuoze en humoristische wijze de geheimen rond de ‘Big Bang’ van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: ‘Do Groot’. Werken van bekende componisten worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes worden ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de romantiek van Beethoven en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustige charmezang.

Nu reeds tekenden tientallen Neos-afdelingen uit Oost-Vlaanderen en Brabant in om op dit dubbelconcert aanwezig te zijn maar ook de muziekliefhebbers uit Ninove en omgeving worden niet in de steek gelaten en krijgen de kans dit unieke concert mee te maken. Het avondconcert van De Frivole Framboos gaat door op dinsdag 31 maart 2020 om 19u30. Na de voorstelling wordt aan alle aanwezigen een verzorgde receptie aangeboden, inbegrepen in de ticketprijs. Tickets kosten 30 € en zijn te bestellen door storting op rekening BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove, én dit vóór 31 januari 2020. Tickets zolang de voorraad strekt. Info bij Christiane Bické (0477/410237) en Danny Schoon (0474/444892) van Neos Ninove. Steun dus op een aangename manier en met een warm hart een groots liefdadigheidsproject van Neos en wees welkom op 31 maart 2020 !

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background