fbpx
29 apr 2020

Karnavalisten ontwaken

Terwijl we nog volop strikt de corona maatregelen dienen te volgen, beginnen verscheidene groepen reeds plannen te maken wat inkomsten te genereren. 

Bij vrieët opt gemak kun je reeds verse Belgische aardbeien bestellen tot en met 23 mei. Ze zullen vers geleverd worden aan huis in het weekend van 30/05. 

Dobbelteup die hebben hun pannenkoekenverkoop dan weer vervroegd omdat hun eetfestijn niet kan doorgaan in de maand Mei. Dit lekkernij kan je bestellen tot eind Mei. De levering vind plaats vanaf 4Juni.

Wie liever een ontbijt heeft met sinksen heeft houd best de facebookpagina van Toeters mé Pretensje in de gaten. Daar kun je een overheerlijk ontbijt bestellen. Ze komen dit met sinksen aan huis leveren.

Zo hoef je voor al dit lekkers niet uit u kot te komen. 

Wil je op de hoogte zijn van komende evenementen hou dan zeker onze “almenak” in de gaten. Organiseer je zelf iets laat het ons dan zeker en vast weten. 

Binnenkort doen we een babbel met enkele Karnavalisten om eens te polsen naar het effect van de corona crisis op hun vereniging. Hou ons dus zeker in de gaten. 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background