MIG
Nieuwstraat 56
9500 Geraardsbergen
Telefoon : 054/ 41 61 75
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Andere contactgegevens:


Adverteren
: Interesse in reclame op de radio of de website? Onze salesafdeling staat je graag bij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054 41 61 75.

Nieuwsredactie: Nieuws uit de regio kan je versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziekredactie: Heb je een nummer gehoord op MIG en wil je weten wie het zong? Of ben je een artiest of platenfirma en wil je je single promoten? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webmaster: Vragen of suggesties voor onze webmaster? Je kan hem contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medewerker worden: Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij MIG? Je kan ons contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..