fbpx

Cultuurkaravaan

Categorie
andere
Datum
zo 23 juni 2019 12:00 - 18:00
Locatie
Dorpsplein,Leeuwergem

Cultuurkaravaan naar het dorpsplein van Leeuwergem. “Vul je picknickmand met lekkers en kom naar het dorpsplein voor een heerlijke ruilpicknick. Alle aanwezigen worden om 12 uur getrakteerd op een dorpstoast. KVLV Leeuwergem neemt plaats achter het buffet. Café Imeland en Wholly Spirits zorgen samen voor één toog. Een goede gastvrouw doet de gezelligheid nog stijgen. Daarom nodigen we dit jaar de dames van Kartelle uit met hun kleed. Om te genieten, om op te zitten en om mee te maken”, vertelt Lieselotte De Roover vol enthousiasme.

Intiem theater

Na de dorpspicknick kan iedereen een hele namiddag lang genieten van straattheater, animaties, muziek en spel. “Phlips Bros blaast de poppenkast uit de jaren dertig nieuw leven in met een eigenzinnige roadshow voor jong en oud. Met een capaciteit van twaalf personen per voorstelling en geen airco is de Marion Camion van Phlips Bros zonder twijfel één van ’s werelds meest intieme theaterzalen. In basisschool Het Leeuwke kan je fietsen op de meest gekke tweewielers en je wagen aan één van de vele volksspelen. Het plaatselijke feestcomité zorgt voor reuze jenga, kubb en minivoetbal”, somt De Roover enkele van de activiteiten op.

 
 

Alle datums

  • zo 23 juni 2019 12:00 - 18:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Zottegemnaar met Matteo Simoni in film

Zottegemnaar met Matteo Simoni in film

Levi Badie is stand-in voor Matteo Simoni. 
Komt er een Burger King in Ninove?

Komt er een Burger King in Ninove?

Vlakbij een andere hamburgerketen...
Ninove kampt met jongerenbendes

Ninove kampt met jongerenbendes

Spelende kinderen worden lastig gevallen. 
Man komt om na bergbeklimming in Corsica

Man komt om na bergbeklimming in Corsica

Ex-KSV Geraardsbergen speler laat vrouw en zoontje na. 
Bevegem heeft bijna nieuw speelplein

Bevegem heeft bijna nieuw speelplein

Bevemgs speelpark bijna klaar.
Aalstsesteenweg afgesloten na ongeval

Aalstsesteenweg afgesloten na ongeval

De bestuurster werd onwel en knalde tegen een verlichtingspaal

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be