fbpx

Digitaal fotografiekamp

Categorie
workshops
Datum
do 11 juli 2019 09:00
Locatie
Astertechnics VZW ,Diebeke 21 Industriezone Schendelbeke,9500 Geraardsbergen
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om te weten hoe leuk en tegelijkertijd leerrijk het is, neem je best eens een kijkje naar ons fotoalbum op de website van zowel 2017 als 2018. We starten met de technische eigenschappen rond het fototoestel zelf: hoe werkt het diafragma, voor wat staat ISO, enz... We gaan terug in de tijd om uit te zoeken hoe de eerste fototoestellen werkten. De geheimen van een goede belichting komen ook aan bod. Uiteraard leert iedereen portretten maken en gaan we op bezoek in de Maretak. Daarnaast gaan we ook op stap in de onmiddellijke omgeving om foto’s te maken, dit zowel in een bos en De Gavers... EN ... ook op het zweegvliegveld te Overboelare. We laten werken met kleur en water. En hoe kan je het best snelle bewegende personen of objecten fotograferen. Of hoe laten we een model poseren? Tenslotte is er ook het digitale aspect want wie wil nu zijn foto’s niet bewerken op computer?! Fotobewerking doen we met Gimp. Behalve bepaalde zelf genomen foto's bewerken en "verbeteren", worden ze ook vervormd tot gekke foto's, enz... Bij ons kiest iedereen een foto die hij digitaal bewerkt heeft om deze dan te drukken op een T-shirt of een katoenen zak. Nadat alle foto's zijn gekozen en bewerkt wordt er gezamelijk gewerkt aan een professionele presentatie/slideshow voor het slotevent voor de ouders en grootouders.

Vorig jaar was er een tentoonstelling in de bibliotheek met de prachtige foto's, dit jaar zullen deze in De Maretak te bezichtigen zijn.

Formules van geslaagde kampen, mag je niet snel veranderen, daarom is de fotografe van dienst is opnieuw Lisa Bilterijst.

Data: van 8 juli tot en met 12 juli 2019 Uren: Elke dag van 9u00 tot 16u00

Inschrijvingsgeld: 215 €/deelnemer (materiaal, alsook tussendoortje en drankje inbegrepen) (gelieve eigen fototoestel en dagelijks lunchpakket mee te brengen)

Vanaf 10 jaar tot en met 15 jaar

Maximum 15 deelnemers

Meer info en i​​​​​nschrijven via www.astertechnics.be

 
 

Alle datums

  • ma 8 juli 2019 09:00 - 16:00
  • vr 12 juli 2019 09:00
  • do 11 juli 2019 09:00
  • wo 10 juli 2019 09:00
  • di 9 juli 2019 09:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Zottegemnaar met Matteo Simoni in film

Zottegemnaar met Matteo Simoni in film

Levi Badie is stand-in voor Matteo Simoni. 
Komt er een Burger King in Ninove?

Komt er een Burger King in Ninove?

Vlakbij een andere hamburgerketen...
Ninove kampt met jongerenbendes

Ninove kampt met jongerenbendes

Spelende kinderen worden lastig gevallen. 
Man komt om na bergbeklimming in Corsica

Man komt om na bergbeklimming in Corsica

Ex-KSV Geraardsbergen speler laat vrouw en zoontje na. 
Bevegem heeft bijna nieuw speelplein

Bevegem heeft bijna nieuw speelplein

Bevemgs speelpark bijna klaar.
Aalstsesteenweg afgesloten na ongeval

Aalstsesteenweg afgesloten na ongeval

De bestuurster werd onwel en knalde tegen een verlichtingspaal

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be