fbpx

The Special Ones

Categorie
andere
Datum
vr 26 apr 2019 20:00 - 23:00
Locatie
Cultuurcafé The Preacher,Markt,Geraardsbergen
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nu koning Winter plaats ruimt voor lentekriebels en aprilse grillen lijkt het uw favoriete whiskyclub Glen Tanera Whisky Society hèt uitgelezen moment om uit te pakken met een ongeziene tasting.

Akkoord, we hebben door de jaren heen al van meerdere exclusieve en memorabele tastings mogen genieten. Deze keer willen wij op zijn minst enkele van die topmomenten evenaren. En met de top heb ik het weliswaar niet over de degustatiemeesters van dienst (alhoewel), Dirk Vander Schueren (Erevoorzitter) en Toni Van der Meulen (Voorzitter). Neen, het is uiteraard de bedoeling dat alle aandacht gaat naar de selectie van de avond. Zoals u wellicht weet organiseert Glen Tanera jaarlijks een tasting onder de welwillende leiding van voormelde trouwe dienaars van het eerste uur. Steeds trachten wij u terug mee te nemen op een reis door de geschiedenis van de club door enkele topwhisky's opnieuw uit de kast te halen. Deze keer zal dat niet anders zijn. Alhoewel, één van de geselecteerde flessen werd speciaal voor deze gelegenheid aangeschaft èn dus nog niet geproefd tijdens een tasting.

Mis deze tasting zeker niet. Een aantal flessen zijn dermate uniek dat vrijdag 26/4 mogelijks de laatste keer in uw leven zal zijn dat u van de geselecteerde godendranken zal kunnen proeven.

Leden worden naar goede gewoonte beloond en betalen slechts € 40 en niet-leden betalen € 50 voor deze unieke gelegenheid.

Inschrijven doet u door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling: degustatie 26/4 + 'naam'. Uw betaling geldt als inschrijving. Opgelet, gezien de talrijke opkomst sinds het begin van dit seizoen is tijdig inschrijven een must. Er zijn slechts 35 plaatsen.

Place to be: Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen).

We starten om 20u stipt. U bent uiteraard vroeger welkom om vooraf van een lekker glas te genieten in het café.

 
 

Alle datums

  • vr 26 apr 2019 20:00 - 23:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Gavervijver geplaagd door blauwalg

Gavervijver geplaagd door blauwalg

Op de vijver in De Gavers werd blauwalg vastgesteld
3 gewonden bij verkeersongeval in Lierde

3 gewonden bij verkeersongeval in Lierde

Er wielen 3 gewonden bij een ongeval langs de Gentsesteenweg
Fietser komt om na aanrijding met SUV

Fietser komt om na aanrijding met SUV

Een fietser kwam om op de N462 in Sint-Lievens-Houtem
Geraardsbergen vernieuwt kermiszondag

Geraardsbergen vernieuwt kermiszondag

Alles komt terug... ook de cavalcade!
23-jarige dader blijft aangehouden voor moord en poging tot

23-jarige dader blijft aangehouden voor moord en poging tot

De 23-jarige dader blijft aangehouden.
Opnieuw studeerruimte in voormalige kerk

Opnieuw studeerruimte in voormalige kerk

Goed nieuws voor studenten met (her)examens.

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be