fbpx

Start To Run 2019

Categorie
sport
Datum
do 16 mei 2019 19:30 - 21:30
Locatie
Stedelijk Sportstadion te Zottegem – Kastanjelaan
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zet de stap naar sporten via Start To Run 2019 met Zottegem Atletiek vzw!

Voor wie? Iedereen, jong of minder jong

Wanneer? Elke dinsdag en donderdag om 19.30 uur

Aanvangsdatum? donderdag 4 april 2019 om 19.30 uur

Waar? Stedelijk Sportstadion te Zottegem – Kastanjelaan

Met de slogan ‘Voor conditie en fun’ richt Zottegem Atletiek vzw -na het overdonderend succes van de vorige reeksen – opnieuw een Start To Run sessie in. Voor wie een goedkope, ontspannende sportactiviteit zoekt met heel wat voordelen voor de gezondheid, is joggen een aanrader. Elke dag bewegen is een must. De Zottegemse Atletiekclub organiseert dan ook vanaf donderdag 4 april 2019 om 19.30 uur een cursus joggen voor beginners. In het kader van Start To Run is het de bedoeling dat kandidaat joggers na 10 weken zonder problemen aan één stuk 5 km kunnen joggen. Het is een actie die gericht is naar beginnende joggers, recreanten, vrouwen en mannen die nog nooit aan sport hebben gedaan of de motivatie niet hebben om dit alleen te doen. Wekelijks wordt op het Stedelijk Sportstadion te Zottegem een modeltraining afgewerkt onder begeleiding van een coach van de joggingkern van Zottegem Atletiek. Heb je al een basis van vorige sessies, dan kan je voor een verdere stap ook terecht bij onze begeleiders van de joggingkern!

Kort samengevat

Voor wie? Iedereen is geschikt om te joggen, maar als je ouder bent dan 40 jaar, ga je best eens langs bij je huisarts voor een preventief onderzoek. Joggen is de meest efficiënte manier om hart, bloedvaten en longen in een optimale conditie te brengen en je tevens te wapenen tegen gezondheidsrisico’s zoals een te hoge bloeddruk en overgewicht.

Kostprijs? 25 euro (voor begeleiding, verzekering, gebruik accommodatie) – bij jouw mutualiteit kan je meer info bekomen voor een tussenkomst! Sluit aan bij het Start To Run programma. Dankzij het deskundig advies van onze specialisten, zal je beter, sneller en langer leren lopen. Je zal er van staan kijken hoeveel vooruitgang je boekt, gewoon door op je eigen ritme te trainen. Je kan ter plaatse inschrijven, maar ook vooraf inschrijven is mogelijk (zie onderaan).

Voordelen joggen? Het is een eenvoudige en goedkope sport, het is een gezonde buitensport, het is een ideale gezinssport, het is zeer goed om je te ontspannen, het kan een onderdeel zijn van een dieet, je kan overal en op elk moment van de dag joggen en je voelt je conditie snel verbeteren.

Praktische tips? Zorg voor goede trainingsschoenen. Loop steeds met geschikte sportieve kousen (je vermindert de kans op blaren). Voorzie steeds regenkledij. Zorg voor voldoende warme kledij in de winter (handschoenen en een muts zijn zeker aan te raden). Eet geen zware maaltijd voor je gaat joggen. Voor meer inlichtingen i.v.m. Start To Run kan je steeds bij de secretaris Kwinten Standaert op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. terecht.

Inschrijven

Deelname: 25 euro Inschrijven kan je ter plaatse doen, maar je kan ook vooraf inschrijven. Je formulier kan je downloaden op de site van Zottegem Atletiek via http://zottegem-atletiek.be/wp-content/uploads/2019/01/inschrijvingsformulier-Start-To-Run-2019.pdf en opsturen naar het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het inschrijvingsgeld storten op het rekeningnummer: BE17 0010 4624 4121 – Zottegem Atletiek vzw – Pastoriestraat 27 – 9620 Zottegem met mededeling: S2R-2019.

 
 

Alle datums

  • Van do 4 apr 2019 19:30 tot do 6 juni 2019 21:30
    dinsdag & donderdag

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Gavervijver geplaagd door blauwalg

Gavervijver geplaagd door blauwalg

Op de vijver in De Gavers werd blauwalg vastgesteld
3 gewonden bij verkeersongeval in Lierde

3 gewonden bij verkeersongeval in Lierde

Er wielen 3 gewonden bij een ongeval langs de Gentsesteenweg
Fietser komt om na aanrijding met SUV

Fietser komt om na aanrijding met SUV

Een fietser kwam om op de N462 in Sint-Lievens-Houtem
Geraardsbergen vernieuwt kermiszondag

Geraardsbergen vernieuwt kermiszondag

Alles komt terug... ook de cavalcade!
23-jarige dader blijft aangehouden voor moord en poging tot

23-jarige dader blijft aangehouden voor moord en poging tot

De 23-jarige dader blijft aangehouden.
Opnieuw studeerruimte in voormalige kerk

Opnieuw studeerruimte in voormalige kerk

Goed nieuws voor studenten met (her)examens.

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be