Ben jij de nieuwe Linde Merckpoel? Of misschien Peter Van de Veire? Niet echt? Helemaal niet erg, want als zij het kunnen, dan kan jij het ook! Lees nu goed want dit is je ultieme kans om als een echte radio-dj achter de schuivers te staan! Op zaterdag 29 juli kan je bij MIG een workshop radio maken volgen!

Wat je kan verwachten? Een unieke rondleiding in onze studio's, veel muziek, microfoons, héél veel plezier, ... én je krijgt een stevige basis radio maken mee! Je leert liedjes aan-en afkondigen, je komt te weten waar al die kleine knopjes nu eigenlijk voor dienen en onze DJ's geven je tips and tricks om de luisteraar helemaal mee te nemen in jouw verhaal!

"2 jaar geleden nam ik deel aan 'n workshop radio maken bij MIG. een kennismaking en een opleiding later, presenteer ik mijn eigen wekelijks radioprogramma." aldus MIG-dj Bryan. Misschien treed je wel in zijn voetsporen en word je één van de nieuwe MIG-dj's!

Noteer het dus in je agenda, smartphone én kladblok! De workshop radio maken bij MIG op zaterdag 29 juli.

Vooraf inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is verplicht. De minimum leeftijd is 15 jaar.