MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever. MIG brengt een muziekmix van hedendaagse hits, afgewisseld met de bekendste muziek uit de afgelopen 30 jaar. Op radiomig.be vind je meer informatie over MIG en kan je een groot deel van het regionaal nieuws terugvinden.


FAQ

- Hoe kan ik MIG contacteren?
- Hoe kan ik adverteren op MIG?
- Waar kan ik het logo van MIG downloaden?
- Zoekt MIG nog medewerkers?
- Moet je een opleiding gevolgd hebben bij MIG?
- Biedt MIG stageplaatsen aan?

- Kan ik de studio's van MIG bezoeken?
- Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?
- Kan ik MIG online beluisteren?
- Zit MIG op netwerksites?

 

- Hoe kan ik MIG contacteren?

MIG is gevestigd in de Nieuwstraat 56 in Geraardsbergen. Je kan ons telefonisch contacteren via 054 41 61 75. Algemene vragen kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer contactgegevens vind je hier terug.

 

- Hoe kan ik adverteren op MIG?

Zowel via radio MIG als via radiomig.be is adverteren mogelijk. Meer info verneem je via de rubriek adverteren of informeer via 0485 91 24 40. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Waar kan ik het logo van MIG downloaden?

Het logo van MIG is beschikbaar in twee vormen. Afhankelijk van de achtergrond waarop je het logo wil gebruiken kan je een keuze maken. Het MIG logo kan je hier downloaden.

 

- Zoekt MIG nog medewerkers?

Medewerkers bij MIG zetten zich dagelijks in voor de goede werking. MIG is echter meer dan radio alleen. Zo is ons team ingedeeld in verschillende werkgroepen die zich elk inzetten binnen hun takenpakket. Presentatoren, redacteurs, technici, sales, webmasters, eventteam en bestuursleden zorgen er voor dat je dagelijks dé beste hits met het snelste nieuws te horen en te lezen krijgt. Binnen deze groep brengt iedereen datgene wat hij het liefst, maar ook het best doet. Nieuwe vrijwillige medewerkers zijn dan ook steeds welkom. Stuur vrijblijvend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Moet je een opleiding gevolgd hebben bij MIG?

Het grootste deel van onze medewerkers zijn vrijwilligers. Elke werkgroep is dan ook verantwoordelijk voor zijn takenpakket. Binnen elk team worden regelmatig opleidingen, workshops en informatiesessies georganiseerd. Nieuwe medewerkers krijgen dan ook eerst een grondige opleiding.

 

- Biedt MIG stageplaatsen aan?

Ben je een journalist in wording of zie je een ervaring in de media wel zitten? Laat het ons weten!
MIG biedt elk jaar een aantal studenten uit diverse studierichtingen de kans om een unieke stage-ervaring te beleven.
Stuur vrijblijvend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

- Kan ik de studio's van MIG bezoeken?

Uiteraard! De studio's zijn gelegen in de Nieuwstraat 56 in het centrum van Geraardsbergen. Geef vooraf een seintje via 054 41 61 75 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?

Via onze frequentie fm 104.9 kan je MIG beluisteren in het grootste deel van Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden en Bever. Toch is het mogelijk dat je ons in verschillende delen van deze regio niet kan beluisteren. De oorzaak hiervan ligt veelal bij radiozenders die dezelfde, of een nabijgelegen, frequentie gebruiken. Een combinatie van een te hoog vermogen wettelijk of illegaal zorgt er voor dat MIG gestoord wordt in het wettelijk toegestaan zendgebied. Denk je dat er echter een ander probleem is, contacteer dan onze technische ploeg via 054 41 61 75 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; zij komen dan het probleem ter plaatse onderzoeken.

 

- Kan ik MIG online beluisteren?

Ja dat kan! Luister met je eigen player door hieronder een keuze te maken:

- windows mediaplayer
- quicktime player
- real player
- itunes

 

- Zit MIG op netwerksites?

MIG heeft een Facebookaccount. Je kan ons hier terugvinden.
Onze Twitteraccount vind je hier terug.