Picknicken voor het goede doel

Categorie
andere
Datum
zo 24 juni 2018 11:30
Locatie
Egmontpark ter hoogte van het leesterras (achterkant bib).
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leslie is finaliste Miss De Luxe 2019. Ze is mama van 3 kindjes en ze weet hoe belangrijk het is om een kind kind te laten zijn. Ook kinderen, met een levensbedreigende ziekte, voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen.

Vrijwilligersorganisatie Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft niet alleen deze kinderen, maar ook het volledige gezin kracht en hoop voor de toekomst. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen bestaat al sinds 1990 en vervulde in totaal reeds meer dan 2.600 wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Zij nemen niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betalen ook alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Meer (financiële) hulp betekent dan ook dat meer wensen in vervulling kunnen gaan.

De ruilpicknick - een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen een gerecht meebrengt en dit deelt met de andere aanwezigen - is vrij toegankelijk en gaat door tussen 11u30 en 14u30 in het Egmontpark ter hoogte van het leesterras (achterkant bib). Er is een drankenstand en randanimatie waarvan de opbrengst integraal zal doorgestort worden naar Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten, zal de picknick doorgaan in het leescafé.

 

 
 

Alle datums

  • wo 15 aug 2018 11:30

Powered by iCagenda

Meer nieuws

Blauwalg ontdekt in De Gavers

Blauwalg ontdekt in De Gavers

Voorlopig mag je niet meer zwemmen in de zwemvijver.
Kruispunt 'Vier wegen' wordt heraangelegd

Kruispunt 'Vier wegen' wordt heraangelegd

Druk kruispunt krijgt op termijn een heraanleg.
N-VA Galmaarden klaar voor verkiezingen

N-VA Galmaarden klaar voor verkiezingen

Welke mensen heeft de oppositiepartij op haar lijst staan?
Muurschildering in Boerenhol

Muurschildering in Boerenhol

In het Boerenhol werkt kunstenares Clara Spilliaert aan een muurschildering.
Vuurwerk wordt vervangen omwille van droogte

Vuurwerk wordt vervangen omwille van droogte

Geen vuurwerk woensdag in De Gavers.
Pierre Deneyer blijft dan toch burgemeester

Pierre Deneyer blijft dan toch burgemeester

Het blijft nog even bij het oude vertrouwde.

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via fm 104.9 voor Geraardsbergen-Lierde, via fm 106.2 in Ninove en via fm 105.2 in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be