Gaverswandeling

Categorie
andere
Datum
za 26 mei 2018 07:30 - 18:00
Locatie
Prov. domein De Gavers, DE DOOS, Onkerzelestr. 280, Onkerzele
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij het merendeel van de wandelaars zal het Provinciaal domein De Gavers geen onbekende zijn? De rust die de bossen, weiden en velden rond de 20ha uitgestrekte vijver uitstralen, nodigen nu eenmaal uit tot recreatieve of sportieve activiteit of tot simpelweg passief genieten van de omgeving. Het is dan niet meer dan normaal dat we reeds jarenlang de mogelijkheden van het domein benutten om onze eer van gedegen natuurparcourbouwers alle eer aan te doen. Bovendien kregen we door de bouw van De Doos de beschikking van een startzaal met een enorm potentieel. De uitgebreide parkeermogelijkheden op het domein en de ruime zaal met terrasmogelijkheid, zijn samen met de verschillende parcoursen en onze gekende catering, troeven die we graag met onze schare trouwe medewerkers uitspelen om de Gaverswandeling tot ieders tevredenheid uit te bouwen. 

De verschillende afstanden geven je de mogelijkheid om alleen, met de kinderen, de familie of de vrienden te kiezen voor enkele uurtjes rustig genieten van de omgeving of enkele uurtjes heftig stoom afblazen na een drukke (werk)week. De keuze is aan jou, het aanbod is er.

Alle afstanden verkennen uitgebreid het recreatiedomein zelf en het nabijgelegen Schendelbeke (rustpost), wat op zich al een heerlijke wandelbelevenis is en waar de 6km volledig mee wordt voldaan. Heel zeker zorgt de overzet over de meanderende Dender, met het handbediende veer, niet alleen voor een curieus intermezzo maar ook voor een nostalgische terugblik op een ver autoarm en stressloos verleden. Op deze lus nodigen we alle wandelaars uit om gratis een fruitbiertje te proeven of de dorst te lessen met een frisdrank.

De wandelaars op de andere afstanden laten het daar niet bij en gaan langs veld- en landwegen, naargelang de afstand, op verkenning in de omliggende agrarische dorpen Schendelbeke, Onkerzele, Idegem en/of Zandbergen. 

Zoveel impressies zijn moeilijk te verwerken zonder ze rustig te laten bezinken. De ruime start- en aankomstplaats moet daar bij helpen. Je kan er rustig nagenieten bij een (h)eerlijke koude of warme drank, al dan niet vergezeld van een mattentaart, een broodje, een croque of een broodje worst of hamburger

Afstanden: 7 - 9 - 12 – 16 – 22 – 26 - 32 km.

Gratis fruitbier of frisdrank

 
 

Alle datums

  • za 26 mei 2018 07:30 - 18:00

Powered by iCagenda

Meer nieuws

Concordia bier ondergaat restyling

Concordia bier ondergaat restyling

Geraardsbergen krijgt er opnieuw een biertje bij.
Blauwalg ontdekt in De Gavers

Blauwalg ontdekt in De Gavers

Voorlopig mag je niet meer zwemmen in de zwemvijver.
Kruispunt 'Vier wegen' wordt heraangelegd

Kruispunt 'Vier wegen' wordt heraangelegd

Druk kruispunt krijgt op termijn een heraanleg.
N-VA Galmaarden klaar voor verkiezingen

N-VA Galmaarden klaar voor verkiezingen

Welke mensen heeft de oppositiepartij op haar lijst staan?
Muurschildering in Boerenhol

Muurschildering in Boerenhol

In het Boerenhol werkt kunstenares Clara Spilliaert aan een muurschildering.
Vuurwerk wordt vervangen omwille van droogte

Vuurwerk wordt vervangen omwille van droogte

Geen vuurwerk woensdag in De Gavers.

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via fm 104.9 voor Geraardsbergen-Lierde, via fm 106.2 in Ninove en via fm 105.2 in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be