Nu op MIG:
JUSTIN BIEBER & BLOODPOP - Friends

Eldoradofietsers tekenen nieuw parcours uit voor fietstocht over de heuveltjes

Categorie
sport
Datum
zo 17 sept 2017 08:00 - 18:00
Locatie
binnenkoer stadhuis – Centrumlaan 100 – 9400 Ninove
Telefoon
0468/154954

Start en aankomst: binnenkoer stadhuis – Centrumlaan 100 – 9400 Ninove. Men kan kiezen uit 25-50-75 km. Starturen: 08.00 tot 12.00 uur (75 km), 08.00 tot 14.00 uur (25 en 50 km). Er is bevoorrading voor 50 en 75 km en alle deelnemers krijgen een versnapering bij aankomst. Ook is er gelegenheid om de fiets te laten graveren door de lokale politie. Vanaf 13.00 uur laten de sportclubs het beste van zichzelf zien met infostanden, demonstraties en initiaties op de Graanmarkt en het Twijndersplein. De sportdienst voorziet op de Bevrijdingslaan gekke fietsen en mobielen voor kinderen. De Eldoradofietsers rekenen op alle wielertoeristenclubs en recreatieve fietsers uit de Denderstreek om van zondag 17 september echt de dag van de fiets te maken!!

Het parcours van 75 km loopt langs NINOVE - ZANDBERGEN – GRIMMINGE – IDEGEM – SCHENDELBEKE – DEFTINGE – EVERBEEK – VLOESBERG – BRAKEL – LIERDE – SMEEREBBE-VLOERZEGEM – IDEGEM – APPELTERRRE - NINOVE. Er zijn twee kuitenbijters: het HOPPEBOS (LA HOUPPE in VLOESBERG/FLOBECQ) en TEN BOSSE in Brakel. De beklimming van TEN BOSSE is een knipoog naar het nieuwe parcours van de OMLOOP HET NIEUWSBLAD die volgend jaar aankomt in MEERBEKE.

Het parcours van 50 km heeft dezelfde aanloop en terugkeer als dat van de 75 km maar dan zonder de beklimmingen van LA HOUPPE en TEN BOSSE.

 
 

Alle datums

  • zo 17 sept 2017 08:00 - 18:00

Meer nieuws

Drugs en wagen in beslag genomen bij Stationscontrole

Drugs en wagen in beslag genomen bij Stationscontrole

De politie hield een grote actie in het station van Geraardsbergen.
Woningbrand in Geraardsbergen

Woningbrand in Geraardsbergen

Een moeder en haar kinderen kwamen er met de schrik vanaf
Blijft Dance D-Vision in Zottegem

Blijft Dance D-Vision in Zottegem

Het is nog niet zeker of Dance D-Vision in Zottegem blijft.
Melissa Dooms trekt kieslijst voor Open Vld in Lierde

Melissa Dooms trekt kieslijst voor Open Vld in Lierde

Open Vld Lierde gaat voor vernieuwing en verjonging.
Geraardsbergse reuzen gaan internationaal!

Geraardsbergse reuzen gaan internationaal!

Reuzengilde beloond voor harde werk.
Zonet op MIG:

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be