Nu op MIG:
VIANNEY - Je M'en Vais

Concertband Cecilia Geraardsbergen brengt grootse So you think you can PLAY-IN!

Categorie
zang, dans en muziek
Datum
za 22 apr 2017 20:00 - 22:30
Locatie
Zaal De Doos,Provinciaal Domein De Gavers
Telefoon
0474/50 91 58

Na het succesvolle  “Winter Sounds” zorgt Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) in 2017 opnieuw voor muzikale beweging in onze Oudenbergstad. Zaterdag 22 april om 20u organiseert CCG in samenwerking met de Kunstacademie Geraardsbergen, een grootse Play-In, vol met trendy blaasmuziek, omlijst met een spetterend lichtspektakel. Reeds enkele maanden zijn alle CCG-leden druk bezig om muzikanten uit het Geraardsbergse, zowel jong als oud, warm te maken om deel te nemen aan dit unieke project. Dit in strijd tegen de recente persartikels waarin wordt verkondigd dat de interesse om een blaasinstrument in onze Vlaamse muziekacademies te leren spelen er op achteruit gaat. Niets is minder waar, CCG stelde in een mum van tijd een mega-orkest samen en repeteert sinds 1 februari, wekelijks op woensdagavond vol muzikale passie met een 80 tal enthousiaste muzikanten om “ So you think you can PLAY-IN “ tot een bijzondere happening klaar te stomen. Kortom, 22 april wordt een concert dat zowel publiek als iedere deelnemende muzikant niet snel zal vergeten!       

 

Onder leiding van dirigent en saxofonist Vincent Alpaerts brengt deze hechte muzikale bende prachtige filmmuziek van o.a. Harry Potter, Pirates of the Caribbean en Air Force One.  Ook Disney passeert de revue met de klassieker The Lion King en het succesvolle Frozen.  CCG brengt ook muziek van The Beatles, één van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis en ook trendy hits  zoals  Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake en Uptown Funk van Bruno Mars.

 

Cecilia laat niets aan het toeval over en heeft de gloednieuwe zaal “ De Doos” in het provinciaal domein De Gavers als locatie gekozen. “De Doos” wordt omgebouwd tot een mooie unieke concertzaal voorzien van uitgebreide techniek en lichtspektakel. 

 

Muziekliefhebbers, mis deze afspraak niet en kom genieten van een avond die nog lang tot de verbeelding zal spreken.  Leve de blaasmuziek!

Tickets zijn verkrijgbaar op de website www.ceciliageraardsbergen.be en bij alle leden van de vereniging.

Tickets: € 10. Leerlingen van de Kunstacademie & personen met een vrijetijdspas krijgen €5,- terug aan de kassa. Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.   

 

 
 

Alle datums

  • za 22 apr 2017 20:00 - 22:30
 

Powered by iCagenda

Meer nieuws

Sp.a beschuldigt stad van lintjesknipbeleid

Sp.a beschuldigt stad van lintjesknipbeleid

De realisatie van nieuwe projecten in Geraardsbergen duurt veel te lang. Dat vindt Sp.a Geraardsbergen.
Herbeleef de Dag van de Geraardsbergse mattentaart

Herbeleef de Dag van de Geraardsbergse mattentaart

Zondag vierde Geraardsbergen de Mattentaart.
Kapitteldag bij Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

Kapitteldag bij Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

Tijdens de Dag van de Geraardsbergse Mattentaart had in de historische raadszaal van het stadhuis de traditionele kapittelzitting van de Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart plaats.  
350 nieuwe Giesbaargeneirkes in 2016

350 nieuwe Giesbaargeneirkes in 2016

Zondag werd een boom geplant voor de geboorte van heel wat nieuwe inwoners van Geraardsbergen
5% te snel tijdens flitsmarathon

5% te snel tijdens flitsmarathon

Wie mag er binnenkort een snelheidsboete in de bus verwachten?
Bouw ‘groene’ bib start in juni

Bouw ‘groene’ bib start in juni

Nog voor de zomervakantie start de bouw van een nieuwe bib in Geraardsbergen.
Zonet op MIG:

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be