Nu op MIG:
TAYLOR SWIFT - Out Of The Woods

Concertband Cecilia Geraardsbergen brengt grootse So you think you can PLAY-IN!

Categorie
zang, dans en muziek
Datum
za 22 apr 2017 20:00 - 22:30
Locatie
Zaal De Doos,Provinciaal Domein De Gavers
Telefoon
0474/50 91 58

Na het succesvolle  “Winter Sounds” zorgt Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) in 2017 opnieuw voor muzikale beweging in onze Oudenbergstad. Zaterdag 22 april om 20u organiseert CCG in samenwerking met de Kunstacademie Geraardsbergen, een grootse Play-In, vol met trendy blaasmuziek, omlijst met een spetterend lichtspektakel. Reeds enkele maanden zijn alle CCG-leden druk bezig om muzikanten uit het Geraardsbergse, zowel jong als oud, warm te maken om deel te nemen aan dit unieke project. Dit in strijd tegen de recente persartikels waarin wordt verkondigd dat de interesse om een blaasinstrument in onze Vlaamse muziekacademies te leren spelen er op achteruit gaat. Niets is minder waar, CCG stelde in een mum van tijd een mega-orkest samen en repeteert sinds 1 februari, wekelijks op woensdagavond vol muzikale passie met een 80 tal enthousiaste muzikanten om “ So you think you can PLAY-IN “ tot een bijzondere happening klaar te stomen. Kortom, 22 april wordt een concert dat zowel publiek als iedere deelnemende muzikant niet snel zal vergeten!       

 

Onder leiding van dirigent en saxofonist Vincent Alpaerts brengt deze hechte muzikale bende prachtige filmmuziek van o.a. Harry Potter, Pirates of the Caribbean en Air Force One.  Ook Disney passeert de revue met de klassieker The Lion King en het succesvolle Frozen.  CCG brengt ook muziek van The Beatles, één van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis en ook trendy hits  zoals  Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake en Uptown Funk van Bruno Mars.

 

Cecilia laat niets aan het toeval over en heeft de gloednieuwe zaal “ De Doos” in het provinciaal domein De Gavers als locatie gekozen. “De Doos” wordt omgebouwd tot een mooie unieke concertzaal voorzien van uitgebreide techniek en lichtspektakel. 

 

Muziekliefhebbers, mis deze afspraak niet en kom genieten van een avond die nog lang tot de verbeelding zal spreken.  Leve de blaasmuziek!

Tickets zijn verkrijgbaar op de website www.ceciliageraardsbergen.be en bij alle leden van de vereniging.

Tickets: € 10. Leerlingen van de Kunstacademie & personen met een vrijetijdspas krijgen €5,- terug aan de kassa. Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.   

 

 
 

Alle datums

  • za 22 apr 2017 20:00 - 22:30

Meer nieuws

22 jaar cel voor moordenaar

22 jaar cel voor moordenaar

De man die zijn partner dood schoot, kent zijn straf.
Parkeertoren in Zottegem op de helling

Parkeertoren in Zottegem op de helling

Het is niet meer zeker dat er een parkeertoren komt in Zottegem. 
Denderland Shoppingcenter wordt afgebroken

Denderland Shoppingcenter wordt afgebroken

Het Denderland Shoppingcentrum krijgt een tweede leven.
Geraardsbergen geen fietsstad voor eigen inwoners

Geraardsbergen geen fietsstad voor eigen inwoners

Weinig inwoners uit Geraardsbergen gebruiken de fiets.
Trajectcontrole op Expressweg vanaf april

Trajectcontrole op Expressweg vanaf april

Snelheidsduivels zijn gezien vanaf april!
Zonet op MIG:

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be